Het volmaakte kerstverhaal?

Er waren eens een volmaakte man en een volmaakte vrouw. Na een volmaakte sluiting van hun huwelijk hadden ze een volmaakte bruiloft. Hun leven samen was, uiteraard, ook volmaakt.
Tijdens een sneeuwstorm op kerstavond reed dit paar met een volmaakte auto (een volvo) door een kronkelige straat en zagen ze aan de kant van de straat iemand in nood. Aangezien ze het volmaakte paar waren, stopten ze om hem te helpen.
Het was de kerstman met een grote zak speelgoed. Omdat ze op kerstavond geen kinderen wilden teleurstellen, laadden ze de kerstman en zijn speelgoed in hun auto. Al gauw reden ze samen met de kerstman Luidende kerstklok door de straten en brachten ze overal speelgoed.
Helaas werd het weer steeds slechter en de weg steeds gladder. Hierdoor kregen het volmaakte echtpaar en de kerstman een ongeluk. Slechts een van hen overleefde het ongeluk.

Wie was de overlevende?

De volmaakte vrouw.
Ten eerste is zij degene die werkelijk bestaat en bovendien weet iedereen dat er geen kerstman is en dat er ook niet zoiets is als een volmaakte man.

Het antwoord van een man: Als er nou geen volmaakte man en geen kerstman bestaan, dan betekent dit dat de volmaakte vrouw achter het stuur van de auto zat. Dit verklaart waarom er een verkeersongeluk was!

Volgende mop: De kerstboodschap
Vorige mop: Ik hou van aapjes