Humoristische downloads voor de kerst

Hieronder vind je een aantal leuke humoristische bestanden die ik gevonden heb op Youtube of toegestuurd heb gekregen via e-mail. Geniet ervan!

Scheten laten op de melodie van Jingle Bells
De titel spreekt voor zich.

Hieronder volgt een aantal Powerpoint presentaties. Deze kun je bekijken wanneer je Microsoft Office hebt. Heb je geen Microsoft Office dan kun je gebruik maken van de Powerpoint viewer 2007 die je kunt downloaden bij Microsoft.

Wat zou er gebeurd zijn als er drie wijze vrouwen in plaats van drie wijze mannen waren geweest? (91 KB)
Dit is een hele leuke Powerpoint presentatie met drie wijze vrouwen.

Pak je kerstkado uit, een kerstkado voor jongens en een kerstkado voor meisjes (1335 KB).

Loonsverhoging in 2010? in deze powerpoint presentatie wordt aan God de vraag van loonsverhoging in 2010 voorgelegd. (138 KB)

Kerstverlichting op de maat van de muziek, bij dit huis gaat de kerstverlichting aan en uit op het ritme van de muziek!

Kerst bij de drie biggetjes, op kerstavond worden de drie biggetjes weer achtervolgd door de grote boze wolf, uiteraard zorgen ze ervoor dat ze zo snel mogelijk met de kerstboom in hun huisje komen en de deur goed dicht maken!

Drie Kerstinsecten, een Kerstman en twee rendieren, ze laten boeren en scheten op de maat van Jingle Bells!

Het gaafste gebruik van kerstverlichting, een filmpje met aparte kerstverlichting, volgens sommigen is dit de leukste kerstverlichting ter wereld. (7216 KB)

De kerstman zit op het toilet, nadat hij zijn behoefte gedaan heeft komt hij tot de ontdekking dat het toiletpapier op is. Raad eens waar hij zijn reet mee afveegt! (1079 KB)

Dikke mevrouw bereidt zich voor op het kerstdiner, in dit filmpje zie je een dikke mevrouw die eerst een paar kerstballen uit de boom haalt en vervolgens op de bank gaat liggen en met haar buik gaat spelen. Ja, er kunnen nog wel een paar kalkoenen bij in! (9750 KB)

De kerstman houdt een winkeldief aan, in het winkelcentrum komt een winkeldief recht op de Kerstman aan die uiteraard meteen in actie komt, de winkeldief krijgt nog een paar flinke trappen na, dat zal hem leren! (3005 KB)

Met kerst is het feest, ook in bedrijven, maar wanneer het sneeuwt kan er meer aan de hand zijn dan alleen een witte kerst!